Valentino, Voce Viva

Valentino се впусна в поредна интимна и експериментална история. Този път в компанията на Лейди Гага. Тя е цветен ексхибиционист, има адски мощен глас и е майстор на невиждани спектакли. След нея в Instagram вървят почти 45 милиона последователи. Виждали сме я като клонинг между Барбра Стрейзънд и Дарт Вейдър, но и като “голяма розова целувка от белтъци”. Днес тя е в новата кампания за дамския аромат Voce Viva. В унисон със социалната дистанция, клипът е създаден виртуално. На виртуалната сцена се срещнаха мислите  на художествения директор на модната къща „Валентино“ – Пиерпаоло Пичоли, режисьора от Лос Анджелис Хармъни Корин и Лейди Гага. Клипът е поредното доказателство, че за добрите неща граници няма. Емоционалното послание е  “Моят глас, моята сила” и вече повече от месец се чува като ехо в целия свят. Всеки има право с гласа си да сподели своите идеи, емоции, вярвания, ценности и различия.

 “Моят глас е това, зад което заставам, това, което ме прави разпознаваема, израз на моята индивидуалност. Гласът е жив. Той е силата на природата. Природата е мощна. Важно е как го използваш” – споделя Лейди Гага.

Тя е заснета сама под лъчите светлина, появяваща се през дърветата. Тя пее A Sine from Above и гласът се разнася в целия свят. Всеки се включва от своята точка и се образува един безценен световен хор.

“Вярвам, че повечето гласове имат способността да оказват положително въздействие, а всички гласове са въздействащи” – Лейди Гага.

А какви ароматни гласове се срещат в елегантния флакон в квадратна форма? Пъстрото  начало дава италианският бергамот, омекотен от сочна мандарина. Елемент на висша мода се усеща в букета от портокалов цвят и акорда от златна гардения. Посрещаме прохладата с кристален мъх в прегръдката на ванилия.

Valentino, Voce Viva

Тук можете да поръчате: https://douglas.bg/valentino-voce-viva-conf-55803

чети още

Сенките в природата

Flam(e)boyant

Christmas Wish List

On the Road с Брайън Адамс