Филип Морис Интернешънъл даде старт на глобална инициатива IQOS TOGETHER X в Атина

Компанията отбеляза достигането до над 27 млн. потребители по света и призова и други да се присъединят към усилията ѝ цигарите да останат в миналото.

Отбелязвайки достигането на над 27 млн. потребители по света на водещата за своето портфолио от продукти бездимна алтернатива, предназначена за пълнолетни пушачи, Филип Морис Интернешънъл, представи инициативата IQOS Together X, която ще допринесе за изпълнението на мисията за бъдеще без дим на компанията. Целта на IQOS Together X е да отбележи избора на милиони потребители на бездимната алтернативапо целия свят – да се откажат от тютюнопушенето, като преминат на по-малко вредни алтернативи.

Чрез платформата IQOS Together X ние поддържаме връзка с членовете на IQOS общността по целия свят, която наброява над 27 млн. пълнолетни потребители – като поканихме представители на тази общност да участват в глобалното събитие в Атина“, каза Стефано Волпети, президент на категорията на бездимните алтернативи и главен директор „Потребители“ във Филип Морис Интернешънъл. „Присъствието на толкова много членове на общността по време на това неповторимо събитие е възможност да им отдадем заслуженото за тяхната роля в това цигарите да останат в миналото и да ги насърчим да препоръчат и на други пълнолетни пушачи да се преориентират, ако не могат да спрат да пушат.“

Филип Морис Интернешънъл има ангажимент да предоставя информация на пълнолетните пушачи, както и на хората, които държат на тях, за наличието на бездимни алтернативи, да насърчава пълнолетните пушачи да се преориентират към тези алтернативи, ако не могат да спрат да пушат, и да ги подкрепя и поощрява в процеса на преминаването, за да им вдъхне увереност в тяхното решение да се откажат от цигарите.

IQOS TOGETHER X поставя фокуса върху силата на личния избор и предлага преживявания по избор на потребителите. Инициативата, която през последните 6 месеца набира скорост по целия свят, се опира на събраната обратна връзка от потребителите и достигна своята кулминация чрез създаването на разнообразие от преживявания по техен избор на глобалното събитие в Атина. IQOS Together X има за цел да ангажира разширяващата се общност от пълнолетни пушачи, които чрез своя избор допринасят за ускореното изграждане на бъдеще без дим.

Събитието IQOS Together X се проведе на 23 септември 2023 г. в парк „Елиникон“ в Атина, Гърция, и на него присъстваха хиляди членове на IQOS общността от 19 държави по света: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Гърция, Италия, Казахстан, Латвия, Литва, Северна Македония, Филипините, Румъния, Сърбия, Словакия, Швейцария. Трансформацията на Филип Морис Интернешънъл и усилията на компанията да се ускори изграждането на бъдеще без дим се съчетава много добре с трансформацията на парк „Елиникон“, тъй като и двете се базират на иновативни решения, които стимулират напредъка в посока алтернативи, които са отговор на реални проблеми.

Постиженията и инициативите на Филип Морис Интернешънъл, свързани със стимулирането на избора на пълнолетните пушачи, включват:

  • .
  • На 7 юли 2020 г. Агенцията по храни и лекарства на САЩ (FDA) издаде разрешение системата за нагряване на тютюн IQOS да се предлага на пазара като продукт с модифициран риск с информация за намалено излагане. 1
  • 1 Източник: Прессъобщение на FDA: “FDA Authorizes Marketing of IQOS Tobacco Heating System with ‘Reduced Exposure’ Information.”

чети още

На ръба на надеждата – какви тенденции предвижда Мариан Залцман за 2024 г.

Cosmic SnowWhite

„непознатиТЕ“ по следите на четвероевангелието на Иван Александър в Румъния 

Newcomer’s Weeks #2/2023