Тъмната сянка на Хю Хефнър

“Тайните на плейбоя”, документален сериал от 10 епизода, показва как вилата на Хю Хефнър се превръща в място за употреба на наркотици и упражняване на сексуален тормоз.

Сериалът разкрива скриваните зад “Плейбой” истини чрез екслузивни интервюта  с вътрешни хора, както и с бивши зайчета на списанието, между които Моли Мадисън и 65-годишната Сондра Тиодор, която разказва, че във вилата на Хефнър в пет нощи от седмицата са били организирани оргии с групов секс.

Хефнър е бил домакин и на така наречените седмични “прасешки нощи”, на които довеждал по десетина “грозни” проститутки, за да правят секс с приятелите му.

На ВИП членовете на нощните клубове на “Плейбой” било позволено всичко. Сериалът разказва, че американският телевизионен водещ Дон Корнелиус държал като заложници две от зайчетата и дори изнасилил едната от тях.

И зайчето Холи Мадисън, която 8 години била във връзка с Хефнър, разкрива, че той отказвал да ползва предпазни средства по време на секс. Тя разказва, че стилът на живот в къщата бил толкова ужасяващ, че често я карал да мисли как да сложи край на живота си.

Хефнър поставял камери във всяка стая, а в градината имало скрити микрофони. Сондра Тиодор разказва, че той канил престижни журналисти, за да може да ги снима за някои свои цели. “Случвало се е те да направят някой гаф, в който Хефнър съзнателно ги е въвлякъл, а в случай че решат да пишат нещо негативно, той само отсича: “Няма да стане”, споделя в сериала бившето зайче Тиодор. По думите й отношението му към жените произтича от обсебеността му от Чарлз Менсън, на когото създателят на “Плейбой” искрено се възхищавал.

Да припомним, че Хю Хефнър е бил само на 27 години, когато през 1953 г. лансира първовото издание на списанието с Мерилин Монро на корицата. Продадени са над 50 000 броя и империята е родена.

чети още

Магическата вселена на Мароко

U2 с поглед към миналото

Europe: Третият хедлайнер на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

Да рисуваш мода