Отново за Ейми

Британската режисьорка на популярния филм “Петдесет нюанса сиво”, Сам Тейлър Джонсън, ще снима биографичен игрален филм за Ейми Уайнхаус, озаглавен „Back to Black“.

11 години след трагичната й смърт, образът на звездата на британската музикална сцена все така привлича вниманието на публиката. Именно този интерес породи идеята – животът на певицата да бъде представен на големия екран. Документалният филм за Ейми Уайнхаус от 2015 година, представящ разкошния талант на певицата, но и дългогодишната й борба с пороците,  постигна голям успех в целия свят. В него е отделено особено внимание на отношенията на певицата с баща й, Мич Уайнхаус, който е представен в негативна светлина. Според британските медии, в бъдещия игрален филм “Back to Black”, образът на бащата ще бъде пoказан по-различно, но подробности във връзка с това не се съобщават. Сценарият на филма се съхранява в строга тайна, известно е само, че продуцентът е зает в търсенето на подходящи изпълнители на главните роли. Според първоначалните информации, режисьорката се надява, че ще успеят да намерят такава актриса за главната роля, която да бъде сравнително ново лице. Това, което вдъхва надежда, че филмът ще представи достоверно живота на певицата е фактът, че  Сам Тейлър-Джонсън е била близка приятелка с рано отишлата си от този свят певица. Тейлър-Джонсън все още не разкрива детайли от сюжета, но е известно, че той ще покаже съдбата на звездата от възхода до нейната внезапна и трагичната смърт.

Биографичен филм с Нуми Рапас в ролята на Уайнхаус бе рекламиран през 2015 г., но не бе реализиран. И макар преди известно време да кръжаха слухове, че Лейди Гага би могла да се появи в главната роля, те много бързо бяха опровергани. На въпроса “кой би могъл да изиграе ролята на певицата”, баща ѝ нееднократно заявява, че това ще бъде млада и непозната английска, при това лондонска актриса, която ще прилича мъничко на Ейми. Мечтата му е някой да представи Ейми такава каквато беше – весела, блестяща, очарователна и ужасна личност.

.

чети още

Магическата вселена на Мароко

U2 с поглед към миналото

Europe: Третият хедлайнер на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

Да рисуваш мода