Един добър проект

Казват, че „мозъкът е мускул, който може да промени света“. В това се убедихме, когато се срещнахме с чисто българската концептуална грижа за лицето на COLLAGENA®️ PURE. Тя е мислена в правилната посока, реализирана е добре и дава на кожата най-необходимото – колаген, но не обикновен.  Да, тя също така й помага да се чувства „заредена“, „стегната“, „спокойна“, „регенерирана“…

В козметичния универсум на COLLAGENA®️ PURE  добрата причина кожата да умножи потенциала си е българският патент със световно признание – хидролизиран колаген, с точно определена молекулна маса на чистота. Зад интелигентната идея за красота е интересният факт, че във всеки продукт на COLLAGENA®️ PURE има равен брой колагенови молекули – от почистването, серума и базовата грижа. Идеята е, че всички формули се допълват взаимно и могат да се ползват една след друга, като в азиатските ритуали за красота. А ако „погледнем навътре“  ще разберем, че с COLLAGENA®️ PURE се получава натрупване на усвоим дефрагментиран колаген, който създава защитен слой и засилва кожната бариера. Това е възможно,  защото 75% от кожата е съставена от колаген, а дефрагментираният колаген на бранда се усвоява напълно от кожата и не натоварва клетките при продължителна употреба.

Марката COLLAGENA®️  е създадена през 1991 година от н.с. инж. Таня Роганска. Козметичните продукти са базирани на действието на пантентован български колаген, в комбинация с френски и швейцарски активни съставки с клинично доказано действие. 

facebook.com/collagenapure

чети още

Киното, което не очакваш

Сън в лятна нощ

В Р Е М Е – индивидуална изложба на Диляна Иванова/YEDA

Сенките в природата